page_banner01

Shofer Led

  • Drifer Led Dimming Led Driver Rryma konstante

    Drifer Led Dimming Led Driver Rryma konstante

    Është e pajisur me një strehë alumini të derdhur me një shtresë pluhuri dhe është projektuar për menaxhim maksimal termik.WALLPACK-40W gjithashtu përmban një pajisje të integruar mbrojtëse nga mbitensionet dhe është projektuar të zgjasë deri në 50,000 orë.Kjo paketë muri është e listuar në UL dhe DLC.