page_banner01

Kontrollues i derës së portës

  • Kontrollues i derës së portës PCBA Electronic Products Ofroni

    Kontrollues i derës së portës PCBA Electronic Products Ofroni

    Një PCB e kontrolluesit të derës është një tabelë e qarkut të printuar (PCB) që kontrollon një derë ose porta për të kufizuar aksesin në një zonë të caktuar. PCB e kontrolluesit të derës zakonisht përbëhet nga një tabelë qarku të printuar me përbërës të qarkut të integruar (IC), duke përfshirë transistorët, kondensatorët, rezistorët dhe komponentët e tjerë, PCB e kontrolluesit të derës mund të përfshijë gjithashtu veçori shtesë si tastiera, sensorë, stafetë dhe komponentë të tjerë, PCB e kontrolluesit të derës zakonisht lidhet me një sistem kontrolli aksesi, i cili i lejon përdoruesit të kontrollojnë aksesin në një zonë specifike.