• RRETH NESH_01
 • rreth 1
 • RRETH NESH_02

Çfarë bëjmë ne?

Dongguan Linzhou Electronic Technology Co., Ltd. u themelua në vitin 2010, është një kompani elektronike inovative dhe profesionale, kompania merr përsipër zgjidhjet e produkteve elektronike për të ofruar, projektuar dhe zhvilluar, prodhimin e kontratave, shitjet dhe biznese të tjera.

Shefi dhe ekipi ynë teknik punon për më shumë se 20 vjet në kompaninë e famshme vendase BBK, kompaninë e huaj Vetech Tii network, HUBBLE, ka zhvilluar zgjidhje elektronike në shumë fusha, si EVD, amplifikator, mikser, TELEPHON SPLITER, LED DRIVER, GFCI. , KONTROLLER IP, WIFI, BLUETOOTH etj.

 • 01

  Filozofia e Biznesit

  Kërkesa e klientit është drejtimi i punës sonë, kënaqësia e klientit është misioni ynë.

 • 02

  Misioni i ekipit

  Çelësi për të punuar është t'i kushtojmë vëmendje detajeve, gjithmonë të përfundojmë atë që fillojmë, suksesi është të bëjmë çdo gjë të mirë.

 • 03

  Politika e Cilësisë

  Për të vazhduar përparimin, vazhdoni përmirësimin, që të ofrohen produkte dhe shërbime të përgjegjshme për klientët.

 • 04

  Fushëveprimi i Biznesit

  Specializuar në PCBA të projektimit dhe zhvillimit të produkteve elektronike dhe shërbimit të integruar të prodhimit.

Gamepad PCB-1

pse na zgjodhet ne

 • Më shumë se 20 vjet përvojë

  Ekipi ynë inxhinierik punon për më shumë se 20 vjet në kompaninë e famshme vendase BBK, kompaninë e huaj Vetech Tii network, HUBBLE.

 • Përfitimet e punonjësve dhe mjedisi i punës

  1. Linzhou përmirësoi mjedisin e dhomës së ngrënies siç u shfaq në 2022.
  2. Linzhou përmirësoi mjedisin e seminarit DIP siç u shfaq në kondicionerin e shtuar në 2022.

 • Stabiliteti i famshëm i zinxhirit të furnizimit

  LZ ka kanalet e veta të burimeve dhe blen lëndë të para për më shumë se 15 vjet në prodhues të famshëm si markat NXP, Microchip, Ti, Onsemi, MCC.

 • Procesi i plotë i prodhimit

  Dizajni i PCB-ve me një shtresë dhe procesi i aftë i paraqitjes janë të lehta për t'u prodhuar dhe plotësojnë sigurinë në SHBA dhe BE.

 • Specializuar në zgjidhjen e projekteve elektronike.R&D

  R&D

  Specializuar në zgjidhjen e projekteve elektronike.

 • Shërbimet e integruara të prodhimit PCBA nga inxhinieria në prodhim.OEM

  OEM

  Shërbimet e integruara të prodhimit PCBA nga inxhinieria në prodhim.

 • Montimi i specializuar i mallrave të përfundimit.ASSY

  ASSY

  Montimi i specializuar i mallrave të përfundimit.

 • E themeluar
  Kompania

 • Vitet e
  Përvoja

 • Milion
  Asetet

 • Numri i
  Punonjësit

Produkte të reja

Lajmet tona

 • Pamja e fabrikës

  Historia e Zhvillimit të Linzhou Electronics

  Dongguan Linzhou Electronic Technology Co., Ltd. u themelua në vitin 2010, është një kompani elektronike inovative dhe profesionale, kompania merr përsipër zgjidhjet e produkteve elektronike për të ofruar, projektuar dhe zhvilluar, prodhimin e kontratave, shitjet dhe biznese të tjera.Shefi ynë...

 • Si të mësoni dizajnin e qarkut elektronik-01 (2)

  Si të mësoni dizajnimin e qarkut elektronik

  Si të mësoni dizajnin e qarkut elektronik: Këshilla dhe truket për fillestarët Dizajni i qarkut elektronik është një fushë emocionuese që përfshin krijimin e blloqeve të ndërtimit të elektronikës moderne.Pavarësisht nëse jeni të interesuar të dizajnoni pajisje për kompjuterë, telefona inteligjentë ose pajisje të tjera...

 • Si të zgjidhni një prodhues PCB-01 (2)

  Si të zgjidhni një prodhues PCB

  Pllakat e qarkut të printuar (PCB) janë komponentë thelbësorë gjatë prodhimit të pajisjeve elektronike.Si bazë e qarqeve elektronike, PCB-të kërkojnë dizajn dhe paraqitje të kujdesshme.Gjetja e prodhuesit të duhur të PCB-ve është çelësi i suksesit.Në këtë artikull, ne do të shqyrtojmë se si të zgjidhni...

 • Dizajni i paraqitjes së PCB-ve është një hap i rëndësishëm në krijimin e çdo pajisjeje elektronike-01 (3)

  Dizajni i paraqitjes së PCB-ve është një hap i rëndësishëm në krijimin e çdo pajisjeje elektronike

  Si të dizajnoni paraqitjen e PCB?Dizajni i paraqitjes së PCB-ve është një hap i rëndësishëm në krijimin e çdo pajisjeje elektronike.Siguron që komponentët elektronikë të jenë në linjë dhe të lidhur siç duhet për të siguruar performancën optimale të pajisjeve elektronike.Dizajni i paraqitjes së PCB-ve përfshin krijimin e një rrethi...

 • index_partner-01 (7)
 • index_partner-01 (3)
 • index_partner-01 (4)
 • linzhouPartner (2)
 • index_partner-01 (8)
 • index_partner-01 (6)
 • index_partner-01 (9)
 • index_partner-01 (1)